085 - 106 13 77

Hovenier nodig in Amstelveen?

Tuinaanleg Amstelveen

Bent u verhuisd en wilt u een tuin aanleggen? Of wilt u uw stadstuin omtoveren in een bloementuin? In Amstelveen en omstreken kunt u ons het hele jaar door inschakelen voor tuinaanleg, behalve bij vorst. Heeft u zelf al een beeld van wat u wilt? Of wilt u juist dat wij u helpen met het tuinontwerp? Vanuit onze studio kunnen we al uw ideeën en omgevingsaspecten omzetten naar een creatief totaalontwerp, waarna we meteen mee aan de slag kunnen met het aanleggen van uw nieuwe tuin.

Bij tuinaanleg kunt u onder andere denken aan:

  • beplanten;
  • bestraten;
  • het aanleggen van een gazon, heg of terras;
  • het aanleggen van een (zwem)vijver;
  • tuinafscheiding / schutting / terrasoverkapping plaatsen;
  • de bouw van tuinhuisjes.

Tuinaanleg Amstelveen totaalpakket

Als het gaat om tuinen biedt Hoveniersbedrijf De Populier voor tuinaanleg Amstelveen een totaalpakket. Voor zowel tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud bent u bij onze vakmannen aan het juiste adres. Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal. Samen met u zorgen we voor het realiseren van de nieuwe tuin van uw dromen! Hieronder ziet u een aantal van onze projecten.

gazon en bestrating tuin terras met overkapping rond terras tuinhuisje

Tuinaanleg Amstelveen tuinontwerp

Wanneer u nog niet precies weet hoe uw nieuwe droomtuin eruit moet komen te zien kan tuinaanleg Amsterdam een tuinontwerp voor u realiseren. In dit tuinontwerp houden we rekening met uw wensen, de ligging van de tuin, de kwaliteit van de grond en de functionaliteiten van de tuin. Zo komen we tot een tuinontwerp waarin alleen het beste van de tuin naar voren komt. Van Japanse tot strakke of juist dier- of kindvriendelijke tuin. Wat voor tuin u ook wenst, voor tuinaanleg Amstelveen bent u bij Hoveniersbedrijf De Populier aan het juiste adres. Zo kunnen we ook een tuin aanleggen waarin alles draait om de bloemen, planten en bomen die erin staan. In dat geval maken we er ook een beplantingsplan bij. Zo komt iedere plant op de meest geschikte plek in uw tuin te staan, waardoor hij volledig tot zijn recht komt en goed kan bloeien.

Tuinaanleg Amstelveen Hoveniersbedrijf De Populier

Wanneer wij een tuinontwerp op maat voor u hebben gemaakt presenteren wij u een scherpe offerte voor tuinaanleg Amstelveen door Hoveniersbedrijf De Populier. Indien u hiermee akkoord gaat spreken we af wanneer de werkzaamheden beginnen en wanneer wij de tuin opleveren. We maken altijd een strakke en efficiënte planning waar onze hoveniers zich aan houden, zodat u op de afgesproken datum van uw tuin kunt genieten. Voor ieder deel van de tuin hebben wij specialisten in huis, zoals boomverzorgers, specialisten voor grondwerk, sierbestrating, beplanting en terrasoverkappingen. Zo weet u dat u enkel de besten van de besten in huis haalt. Indien nodig of gewenst gaan zij ook met u in gesprek over de werkzaamheden. Wellicht komen er nieuwe ideeën, inzichten of vragen naar boven die ze mee kunnen nemen bij het aanleggen van de tuin.

Tuinaanleg Amstelveen tuinrenovatie

Natuurlijk is het niet altijd nodig om uw complete tuin opnieuw aan te leggen. Tuinaanleg Amstelveen kan met tuinrenovatie uw tuin er weer als nieuw laten uitzien, zonder dat deze volledig over de kop gaat. We vervangen dan alleen delen van uw tuin die aan vervanging nodig zijn, of waarvan u ze graag anders wilt zien. Wellicht wilt u alleen uw gazon vervangen en de schuttingen, of is de beplanting nog naar wens maar de bestrating niet meer. Door deze onderdelen te laten vervangen krijgt uw tuin al een compleet nieuwe uitstraling. Ook kunnen we elementen aan uw tuin toevoegen, zoals een overkapping, pergola of vijver. Bent u benieuwd hoe wij door enkele aanpassingen van uw bestaande tuin weer uw droomtuin kunnen maken? Plan dan een afspraak in met onze hoveniers.

Tuinaanleg Amstelveen inschakelen

Heeft uw nieuwbouwwoning een mooie tuin nodig, of wilt u uw huidige tuin opnieuw laten aanleggen? Dan kunt u Hoveniersbedrijf De Populier voor tuinaanleg Amstelveen inschakelen. Wij komen bij u langs om uw tuin te bekijken en uw wensen door te spreken. Aan de hand daarvan maken we indien gewenst een tuinontwerp en een plan om uw tuin aan te leggen. Deze spreken wij met u door en bij akkoord op onze scherpe tarieven gaan wij voor u aan de slag. U kunt direct een afspraak inplannen door te bellen naar 085 - 106 13 77 of door ons contactformulier in te vullen voor tuinaanleg Amstelveen.

 
 

Ons werkgebied

Amstelveen, Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere, Barneveld, Aalsmeer, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Waarom Hoveniersbedrijf de Populier?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Allround hoveniersbedrijf
  • Vooraf vastgestelde prijzen

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 13 77.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

• Tuinadvies
• Tuinontwerp
• Tuinaanleg
• Terras en tuinbestrating
• Aanleg (zwem)vijver
• Tuinonderhoud
• Tuinschermen en schuttingen
• Tuinhuisjes, schuren en overkappingen

Werkgebied

Amstelveen, Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere, Barneveld, Aalsmeer, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Hoofdvestiging