085 - 106 13 77

Hovenier nodig in Amstelveen?

Tuinrenovatie in Amstelveen

Bent u inmiddels redelijk uitgekeken op uw tuin en wilt u een keer wat anders? Of zijn bepaalde attributen niet zo mooi meer als ze eerst waren? In Amstelveen kunt u bij Hoveniersbedrijf De Populier terecht voor een tuinrenovatie. We zijn te bereiken via 085 - 106 13 77 en middels het contactformulier.

Wat houdt een tuinrenovatie in

Een tuinrenovatie wordt vaak uitgelegd als een verbouwing van een tuin met behoud van bestaande elementen. Daarmee is het niet zo groots opgezet en niet zo kostbaar als een volkomen nieuwe tuin. En u bepaalt zelf de orde van grootte. U kunt alles aanpassen maar ook slechts een enkel of enkele elementen wijzigen of vervangen.

Denk bijvoorbeeld aan het hergebruiken van terrastegels of andere bestrating terwijl de rest van de tuin vernieuwd wordt. Het opnieuw gebruiken van de mooiste bomen en planten voor het nieuwe ontwerp. Of dat leuke zithoekje uitbreiden met een overkapping om lekker droog en uit de wind te zitten.

Waarom een tuinrenovatie in Amstelveen?

Omstandigheden en voorkeuren veranderen. Mensen willen naar verloop van tijd wel eens iets anders, dingen slijten en gaan kapot. Stel, het leven is wat minder veeleisend geworden dan vijftien jaar geleden toen u voor een onderhoudsvrije tuin koos. Wat meer kleur zou dan best kunnen. Of de schutting is zodanig verouderd dat het maar de vraag is of deze na de volgende storm nog overeind staat.

Misschien is de tuin niet kindvriendelijk genoeg nu ze zo langzamerhand in de fase komen dat ze steeds ondernemender worden. Dan valt gras zachter dan stenen, is een vijver niet ideaal en een speeltoestel natuurlijk super leuk. Of de kinderen zijn inmiddels al wat groter, en de behoefte aan een rustieke tuin neemt juist toe. Dan is een renovatie een prima oplossing.

Kosten tuin renoveren in Amstelveen

Hoeveel u uiteindelijk voor de tuinrenovatie kwijt bent hangt met name af van de omvang van de renovatie. Gaat het om een groter project dan wordt er normaal gesproken ook een tuinontwerp gemaakt. Bij kleinere aanpassingen volstaat over het algemeen een schets van het specifieke element.

Verder zijn er nog een aantal factoren die van invloed zijn op de prijs. Moet de tuin worden leeggehaald, opgehoogd of uitgegraven? Hoeveel van de bestaande elementen worden opnieuw gebruikt? Welk kwaliteitsniveau is acceptabel? Allemaal onderwerpen die de prijs beïnvloeden.

Uiteindelijk kan de renovatie volkomen worden afgestemd op uw budget. Voor iedereen zijn er dus voldoende mogelijkheden. En wanneer er goed gebruik gemaakt wordt van bestaande elementen kan er ook met een bescheiden budget iets leuks gerealiseerd worden.

Contact met Hoveniersbedrijf De Populier voor het renoveren van een tuin in Amstelveen

Is uw tuin wel toe aan een update maar wilt u niet per se alles van voor tot achter vervangen? Schakel dan voor een tuinrenovatie in Amstelveen Hoveniersbedrijf De Populier in. Neem contact met ons op via 085 - 106 13 77 of gebruik het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Amstelveen, Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere, Barneveld, Aalsmeer, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Waarom Hoveniersbedrijf de Populier?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Allround hoveniersbedrijf
  • Vooraf vastgestelde prijzen

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 13 77.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

• Tuinadvies
• Tuinontwerp
• Tuinaanleg
• Terras en tuinbestrating
• Aanleg (zwem)vijver
• Tuinonderhoud
• Tuinschermen en schuttingen
• Tuinhuisjes, schuren en overkappingen

Werkgebied

Amstelveen, Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere, Barneveld, Aalsmeer, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Hoofdvestiging