085 - 106 13 77

Hovenier nodig in Amstelveen?

Tuinonderhoud in Amstelveen

Wilt u in Amstelveen uw tuin het liefst laten onderhouden door een hoveniersbedrijf? Bij Hoveniersbedrijf De Populier helpen we u zowel met hele specifieke onderhoudsklussen als met het onderhoud voor de hele tuin. Neem contact met ons op via 085 - 106 13 77 of maak gebruik van het contactformulier voor het aanvragen van een offerte

Tuinonderhoud uitbesteden in Amstelveen

Er zijn meerdere scenario’s denkbaar waarop u tuinhouderhoud zou kunnen uitbesteden. Misschien wilt u alleen bepaalde werkzaamheden uitbesteden omdat u zelf enorm van tuinieren houdt. Groene aanslag verwijderen bijvoorbeeld of specialistisch snoeiwerk.

Wanneer u eigenlijk niet voldoende tijd heeft voor het onderhoud van de tuin vanwege andere verplichtingen kunt u het ook volledig bij ons neerleggen. Dan dragen wij zorg voor al het onderhoud van onkruid weghalen tot grasmaaien. En kunt u tijdens uw spaarzame vrije momenten genieten in een perfect onderhouden tuin.

Voor welke onderhoudswerkzaamheden kunt u ons in Amstelveen inschakelen?

Onderhoudswerkzaamheden verschillen heel erg per tuin. Bij een onderhoudsvrije tuin zal groene aanslag en onkruid verwijderen een terugkomende bezigheid zijn. Terwijl het onderhoud bij een tuin met veel groen meer zal bestaan uit bemesten, snoeiwerk en bijhouden.

Andere specifieke onderhoudswerkzaamheden zijn bijvoorbeeld het in model snoeien van de haag of het verticuteren (ontmossen) van het grasveld. Ook het op de juiste wijze snoeien van bomen en struiken is erg specialistisch werk. Even als het herleggen van een verzakt terras of een schutting met stormschade.

Het belang van tuinonderhoud

Tuinonderhoud speelt een belangrijk rol in het handhaven van de tuin zoals oorspronkelijk de bedoeling was. Als u de natuur de vrije hand geeft zal de tuin binnen de kortste keren veranderen in een totale wildernis. Dat staat niet alleen onverzorgd ook de beoogde balans van de tuin zal erdoor verstoord worden.

Niet alleen oogt een slecht onderhouden tuin onverzorgder, ook de bomen en planten zullen het minder goed doen. Zonder voldoende zuurstofrijke grond, voedsel en correct bijsnoeien heeft u minder bloemen, kleur en vruchten in uw tuin. En dat zou zuur zijn.

Contact met Hoveniersbedrijf De Populier voor tuinonderhoud in Amstelveen.

Net als andere dingen waar uw hart naar uitgaat heeft een tuin ook zorg en liefde nodig. Door het regelmatig uitvoeren van tuinonderhoud blijft de tuin ordelijk, mooi en in proportie. Als u in Amstelveen het tuinonderhoud wilt uitbesteden kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf De Populier.

Zowel voor particulieren als voor bedrijven kunnen wij het onderhoud op ons nemen. Mogelijk in de hoedanigheid van een persoonlijk op uw wensen afgestemd onderhoudscontract. Neem contact op via 085 - 106 13 77 of maak gebruik van het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Amstelveen, Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere, Barneveld, Aalsmeer, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Waarom Hoveniersbedrijf de Populier?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Allround hoveniersbedrijf
  • Vooraf vastgestelde prijzen

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 13 77.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

• Tuinadvies
• Tuinontwerp
• Tuinaanleg
• Terras en tuinbestrating
• Aanleg (zwem)vijver
• Tuinonderhoud
• Tuinschermen en schuttingen
• Tuinhuisjes, schuren en overkappingen

Werkgebied

Amstelveen, Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere, Barneveld, Aalsmeer, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Hoofdvestiging