085 - 106 13 77

Hovenier nodig in Amstelveen?

Tuinontwerp

Wilt u uw tuin opnieuw inrichten? Of bent u verhuisd en wilt u een tuinontwerp voor uw nieuwe tuin? Wij beschouwen tuinontwerp als een waardig onderdeel van het hoveniersvak. Het is erg belangrijk om een goed plan te maken alvorens de tuin volledig vernieuwd wordt. Ons hoveniersbedrijf bestaat uit een team van stuk voor stuk gemotiveerde werknemers die graag met u om de tafel gaan om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel! We pakken iedere situatie op geheel eigen wijze aan. Door u inzicht te geven in de mogelijkheden voor tuininrichting hopen wij uw creativiteit te stimuleren. Of het nou gaat om een kleine tuin ontwerpen of een grote tuin inrichten, wij helpen u graag.

Professioneel tuinadvies

Onze kennis van biodiversiteit, tuindesign en houtbewerkingen delen wij graag met u. Uiteraard gaat het uiteindelijk om het resultaat, de tuin zelf, echter hoort professioneel tuinadvies ook bij onze service. Voordat wij aan de slag gaan, maar ook wanneer onze werkzaamheden voltooid zijn informeren wij u graag over het onderhoud van uw tuin. Op die manier heeft u na ons bezoek niet alleen een prachtige tuin, maar kunt u er zelf ook mee overweg. Uiteraard kunnen wij u ook helpen met het onderhoud van uw tuin, maar inzicht in het karakter van de planten en de werking van de materialen in uw tuin kan zeker geen kwaad. Onze hoveniers zetten uw wensen voorop en zullen er alles aan doen om deze wensen mogelijk te maken. Neem contact met ons op via 085 - 106 13 77 of vul het contactformulier in.

 
 

Ons werkgebied

Amstelveen, Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere, Barneveld, Aalsmeer, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Waarom Hoveniersbedrijf de Populier?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Allround hoveniersbedrijf
  • Vooraf vastgestelde prijzen

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 13 77.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

• Tuinadvies
• Tuinontwerp
• Tuinaanleg
• Terras en tuinbestrating
• Aanleg (zwem)vijver
• Tuinonderhoud
• Tuinschermen en schuttingen
• Tuinhuisjes, schuren en overkappingen

Werkgebied

Amstelveen, Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere, Barneveld, Aalsmeer, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Hoofdvestiging